O MASAŽI
O tajski masaži
DELOVNI ČAS:
od ponedeljka do petka: 10.00 - 13.00 in 15.00 - 19.00
sobota: 10.00 - 17.00

Naročanje:
041 920 176
O blagodejnih učinkih masaže skorajda ni potrebno izgubljati besed. Njej v prid govori večtisočletna tradicija različnih starodavnih in visokih kultur, med njimi tudi in predvsem Tajska. Počiva na spoznanjih joge, njene korenine pa skupaj z Budovim naukom segajo v Indijo.

Ne samo da je starodavna modrost preživela izzive časa, celo več. V današnji informacijski dobi in v času neusmiljenega hitenja zagotavlja dragoceno izkušnjo pristnega človeškega dotika, ki nas za razliko od praznih tehnoloških nadomestkov napolni z mirom in vitalno energijo.

Vzemite si približno eno uro časa in zmasirali vas bomo od glave do pet. Govorimo o MASAŽI CELOTNEGA TELESA. Glede na eno od treh tehnik, ki jo boste izbrali, vas po različnih poteh popeljemo do istega cilja - fizične in psihične sproščenosti.


Tajska masaža s tajsko yogo MASAŽA S TAJSKO YOGO traja 50, 70 ali 90 minut in se izvaja na tleh. Stranka je oblečena v naša udobna oblačila iz naravnih materialov (tradicionalne tajske ribiške hlače in majico s kratkimi rokavi). Tehniko masiranja lahko opišemo z izrazi kot so gnetenje, raztezanje, krožni in vzdolžni gibi, vzvodi, uporaba teže celotnega telesa. Pričakujete lahko dokaj intenzivno fizično izkušnjo. Prepustite se izkušenim prijemom in se odzovite z zaupanjem in sproščenostjo.Tajska masaža z aromatičnimi olji MASAŽA Z AROMATIČNIMI OLJI traja 50, 70 ali 90 minut in se izvaja na tleh, ob uporabi olj na golo kožo pa se trenje temu primerno zmanjša. Je zelo prijetna in sproščujoča in tisti, ki se radi razvajate na način, da od ugodja predete kot mačka, ne iščite več naprej. Naoljeni prsti bodo drseli po vašem telesu in izrisali mapo limfnih in energetskih kanalov. Po masaži vas čaka prijetna prha in poživljajoč čaj in tako se boste zares počutili kot novi.Tajska masaža s toplimi zelišči MASAŽA S TOPLIMI ZELIšČI traja 60 ali 90 minut in se izvaja na tleh ob uporabi dveh svitkov, ki sta napolnjena z izbranimi zelišči. Prej ju segrejemo v parniku, da podobno kot pri čaju zelišča oddajo svoje substance. S pomočjo krožnih in vzdolžnih gibov se naravne snovi skozi kožo vpijejo v vaš organizem. Masiranje, raztezanje, vzvodi in ostali tradicionalni strokovni prijemi so sestavni deli tovrstne masaže. Da, tudi Tajci imajo svoje tete Pehte in Kosobrine.Morda nimate časa na pretek, morda čutite lokalno bolečino, ali pa si želite vsaj za trenutek uiti v svet miru in tišine. V ta namen imamo za vas pripravljene DELNE MASAŽE, ki so krajše in cenejše.
Trajajo 30 minut. Izbirate lahko HRBET IN ROKE ali OBRAZ IN ROKE ali pa izrazite svojo željo, kateremu delu naj se maserka bolj posveti.
Tajska masaža hrbta Tajska masaža rok Tajska masaža obraza


Velika modrost počiva v REFLEKSNI MASAŽI STOPAL. Kdor zna pritisniti na "prave gumbe" in s pomočjo živčnega spleta sprožiti procese deblokade najrazličnejših energetskih ali fizičnih motenj, pozna resnične skrivnosti delovanja človeškega organizma. Ta masaža je za sladokusce, ki imajo izostren čut za svoje telo. Za prebujanje vseh skritih kotičkov vaših stopal bo potrebno 40 minut, če pa si privoščite še dodatnih 10 minut, vam bodo hvaležne roke ali obraz.
Refleksna tajska masaža szopal (nog)
FOTO: Klemen Razinger
Strani - 1A INTERNETIzvedba: